top of page
  • Writer's pictureCentrul PULS

Evanghelia vieții | 4 întrebări esențiale



Avortul este cea mai mare provocare bioetică a secolului nostru iar în această bătălie nu există părți neutre. Ca și creștini, este de datoria noastră să afirmăm adevărul și să-l apărăm. Biblica ne învață că viața este darul lui Dumnezeu și începe în momentul concepției. Tot ea ne învață că copilul nenăscut este o ființă umană cu identitate și valoare unică și cu destin hotărât de însuși Dumnezeu. Biblia ne învață că vărsarea de sânge este un păcat înaintea lui Dumnezeu și că acest păcat nu rămâne nepedepsit. Avortul este o crimă împotriva unei ființe umane lipsite de apărare.


România este pe primul loc în Europa la numărul de avorturi cu o rată de 460 de avorturi la 1000 de sarcini. Avortul generează în viața unei femei traume adânci pe plan spiritual, emoțional, psihic și fizic. Singura soluție pentru vindecare și iertare este Evanghelia.


Dacă ești pastor, ai obligația înaintea lui Dumnezeu să predici Adevărul, inclusiv cel ce ține de valoarea vieții copiilor nenăscuți.


Dacă nu știi de unde să începi, descarcă gratuit materialul de mai jos, vezi ce spune Biblia despre avort, echipează-te și începe să predici cu curaj Evanghelia Vieții!


Evanghelia Vietii-4 intrebari esentiale
.pdf
Download PDF • 582KB














17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page