Donează

Îți punem la dispoziție o gamă variată de modalități prin care tu poți sprijini misiunea centrului Puls.

 

Tu poți sprijini mămici și familii aflate în dificultate și ne poți ajuta pe noi să ne mărim impactul și eficiența în societate.

Handshakes

Donează prin virament bancar

Money

RO06BTRL00501205754624XX (RON)

RO50BTRLEURCRT0075462402 (EUR)

RO86BTRL00502205754624XX (USD)

Codul SWIFT: BTRLRO22

Conturi deschise la Banca Transilvania

Beneficiar: FUNDATIA MY BROTHER'S KEEPER INTERNATIONAL, ORADEA

Donează cu PayPal

paypal.png
 
 
6343018_orig.jpg

DONEAZĂ PRODUSE

lapte praf, scutece, servețele umede, produse de igienă pentru bebe, hăinuțe marimea 0-5 ani și produse de ingienă feminină

Volunteers

FII VOLUNTAR

Voluntarii sunt motorul unei organizațiii non profit.Dacă ai energie, timp, prețuiești viața și vrei să faci voluntariat în cadrul programelor și proiectelor centrului nostru, te rugăm să ne contactezi 

Business handshake

FII SPONSOR

Dacă deții o afacere și vrei să faci o  donație, fundația noastră figurează în Registrul entientităţilor/unităţilor de cult.

pentru care se acordă deduceri fiscale. Sponsorizările se scad din impozitul datorat bugetului de stat.

 

Ca persoană fizică poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit completând formularul 230.

 

Campania DĂRUIEȘTE PENTRU VIAȚĂ

Campanie DĂRUIEȘTE PENTRU VIAȚĂ este o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea femeilor aflate în criză de sarcină care decid să dea naștere copilului, și pentru educarea și sensibilizarea opiniei publice cu privire la unicitatea și valoarea vieții copilului nenăscut, începând din momentul concepției.
 

UN EFORT MIC PENTRU O CAUZĂ MARE

Multe din femeile din România care se confruntă cu o sarcină nedorită, recurg la avort din motive financiare. Femeile care au trecut prin experiența nefastă a unui unui avort se confruntă cu traume psihice, emoționale și spirituale profunde. Vindecarea acestor răni durează și zeci de ani.

 

CUM SE DESFĂȘOARĂ

1. Distribuirea. Echipa noastră pune la dispozițe sticluțe speciale în care se colectează mărunțișul.

2. Umplerea. Sticluțele vor fi luate acasă și umplute cu mărunțis în decurs de o lună. (monede de 5,10,50 de bani, sau bancnote)

3. Colectarea. Echipa noastră va colecta sticluțele la o dată prestabilită.

Campania se pretează cel mai bine la școli, biserici, sau grupuri mai mari. Dacă ești interesat, contactează-ne.

 

Prevederi sponsoriale

Vă informăm că, începând cu 18.04.2019, FUNDAȚIA MY BROTHER'S KEEPER INTERNATIONAL, fundație sub al cărei patronat funcționează Centrul PULS cod fiscal, având cod fiscal 15168720, figurează în Registrul entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, sponsorizările efectuate către aceasta, scăzându-se din impozitul datorat bugetului de stat în următoarele limite:

  • - pentru societățile plătitoare de impozit pe profit: valorea minimă dintre suma calculată prin aplicarea a 0,5% la cifra de afaceri și suma reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat;

  • - pentru societățile plătitoare de impozit pe venit: valorea reprezentând 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective cu sponsorizarea.

 

Pentru întocmirea contractului de sponsorizare, contactați-ne la telefon 0770904701 sau email contact@centrulpuls.ro

Îți mulțumim! Un mic efort din partea ta înseamnă un ajutor important pentru noi!