top of page
TOP

DONEAZĂ

Handshake in the Office

Donează on-line

Donează prin virament bancar

Online banking

RO06BTRL00501205754624XX (RON)

RO50BTRLEURCRT0075462402 (EUR)

RO86BTRL00502205754624XX (USD)

Codul SWIFT: BTRLRO22

Conturi deschise la Banca Transilvania


Beneficiar:
FUNDATIA MY BROTHER'S KEEPER INTERNATIONAL, ORADEA

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Collecting Money

Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit către Centrul Puls pentru a susține proiectele acesteia. NU AI NIMIC DE PIERFDUT: acești bani sunt un procent din impozitul pe venit. Urmărește-ne pe social media pentru a vedea cum sunt gestionați banii tăi.

CUM SE PROCEDEAZĂ:

1. Descarcă formularul 230 aici.

2. Printează și completează formularul

3. Trimite formularul la Administrația Fiscală (ANAF) de care aparții.

donatii

Donează produse

Charity Donations

lapte praf, scutece, servețele umede, produse de igienă pentru bebe, hăinuțe marimea 0-5 ani și produse de ingienă feminină

Fii voluntar

Volunteers

Voluntarii sunt motorul unei organizațiii non profit.Dacă ai energie, timp, prețuiești viața și vrei să faci voluntariat în cadrul programelor și proiectelor centrului nostru, te rugăm să ne contactezi 

Fii sponsor

Handshake in the Office

Dacă deții o afacere și vrei să faci o  donație, trebuie să știi că fundația noastră figurează în Registrul entientităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale. Sponsorizările se scad din impozitul datorat bugetului de stat. Ca persoană fizică poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit completând formularul 230.

Daruieste pentru Viata

Campania DĂRUIEȘTE PENTRU VIAȚĂ

Campanie DĂRUIEȘTE PENTRU VIAȚĂ este o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea femeilor aflate în criză de sarcină care decid să dea naștere copilului, și pentru educarea și sensibilizarea opiniei publice cu privire la unicitatea și valoarea vieții copilului nenăscut, începând din momentul concepției.
 

UN EFORT MIC PENTRU O CAUZĂ MARE

Multe din femeile din România care se confruntă cu o sarcină nedorită, recurg la avort din motive financiare. Femeile care au trecut prin experiența nefastă a unui unui avort se confruntă cu traume psihice, emoționale și spirituale profunde. Vindecarea acestor răni durează și zeci de ani.

 

CUM SE DESFĂȘOARĂ

1. Distribuirea. Echipa noastră pune la dispozițe sticluțe speciale în care se colectează mărunțișul.

2. Umplerea. Sticluțele vor fi luate acasă și umplute cu mărunțis în decurs de o lună. (monede de 5,10,50 de bani, sau bancnote)

3. Colectarea. Echipa noastră va colecta sticluțele la o dată prestabilită.

Campania se pretează cel mai bine la școli, biserici, sau grupuri mai mari. Dacă ești interesat, contactează-ne.

sponsori

Prevederi sponsoriale

Vă informăm că, începând cu 18.04.2019, FUNDAȚIA MY BROTHER'S KEEPER INTERNATIONAL, fundație sub al cărei patronat funcționează Centrul PULS cod fiscal, având cod fiscal 15168720, figurează în Registrul entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, sponsorizările efectuate către aceasta, scăzându-se din impozitul datorat bugetului de stat în următoarele limite:

  • pentru societățile plătitoare de impozit pe profit: valorea minimă dintre suma calculată prin aplicarea a 0,5% la cifra de afaceri și suma reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat;

  • pentru societățile plătitoare de impozit pe venit: valorea reprezentând 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective cu sponsorizarea.

 

Pentru întocmirea contractului de sponsorizare, contactați-ne la telefon 0770904701 sau email contact@centrulpuls.ro

Îți mulțumim! Un mic efort din partea ta înseamnă un ajutor important pentru noi!

bottom of page