top of page
  • Writer's pictureCentrul PULS

Oklahoma pentru viață


Încă un stat din SUA spune:" DA, VIEȚII!"


Guvernatorul statului Oklahoma a semnat marți, 12 aprilie 2022, o lege care prevede ca avortul să fie considerat faptă penală, care se pedepsește cu amendă de 100.000 de dolari sau cu închisoare de până la 10 ani.


" Am promis cetățenilor din statul Oklahoma că voi semna orice lege pro viață care va ajunge pe biroul meu", a declarat guvernatorul republican Kevin Stitt. "Vrem ca statul Oklahoma să fie fruntaș în a apăra viața", a mai declarat acesta pentru Washington Post.


Poziția statului Oklahoma se aliniază unei serii de legi date de Partidul Republican ca o reacție la dorința Curții Supreme de Justiție din SUA de a întoarce soarta celebrului caz Roe vs.Wade.


"Protejarea copiilor nenăscuți a fost o prioritate pentru mine din prima zi", a declarat senatorul Republican Nathan Dahm, inițiatorul legii. "Legea 612 este cea mai puternica lege pro viață din toată țară, a mai declarat acesta. Declarația de independență a Statelor Unite declară faptul că drepturile noastre vin de la Dumnezeu, și printre aceste drepturi se numără și dreptul la viață iar rolul guvernelor este acela de a proteja aceste drepturi.", a mai declarat acesta.


"Nimeni nu ar trebui să aibă dreptul de a lua în mod intenționat o viață", a declarat senatorul.


Legea 612 apară viața din momentul concepției și oprește crima împotriva copiilor nenăscuți.


sursa: https://www.dailywire.com/news/oklahoma-makes-it-a-felony-to-perform-an-abortion

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Коментарі


bottom of page