IMPLICĂ-TE

FĂ O DONAȚIE PENTRU NEVOI SPECIFICE
 
DONEAZĂ PRODUSE
6343018_orig.jpg

Alimentare: lapte praf (tipul până la 2 ani orice marcă). Non alimentare: scutece (mărimile de la 0-2 ani), servețele umede produse de igienă corporală(gel de duș, loțiuni, etc), hăinuțe marimea 0-5 ani

DONEAZĂ DIN TIMPUL ȘI PASIUNEA TA
Motherhood

Nimic nu e mai puternic decât inima unui voluntar. Voluntarii sunt motorul unei organizațiii non profit. Dacă ai energie, timp, prețuiești viața și vrei să faci voluntariat în cadrul programelor și proiectelor centrului nostru, te rugăm să ne contactezi prin formularul de mai jos. Ne poți contacta și telefonic, prin email sau direct la biroul nostru.  

CAMPANIA DĂRUIEȘTE
PENTRU VIAȚĂ
_DSC6670.JPG

O campanie specială de strângere de fonduri pentru mămicile aflate în dificultate. Campania se pretează la grupuri mari: școli, biserici, corporații. Pentru detalii te rugăm să ne contactezi la telefon 0770904701, Gabriel Vișan sau prin email la contact@centrulpuls.ro

DONEAZĂ PRIN PAYPAL
paypal.png
DONEAZĂ PRIN VIRAMENT BANCAR

RO06BTRL00501205754624XX (RON)

RO50BTRLEURCRT0075462402 (EUR)

RO86BTRL00502205754624XX (USD)

Codul SWIFT: BTRLRO22

Conturi deschise la Banca Transilvania

Beneficiar: FUNDATIA MY BROTHER'S KEEPER INTERNATIONAL, ORADEA

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5%

Descarcă formularul 230, completează-l cu datele tale și depune-l la sediul ANAF, până la 15 Martie 2020. Astfel tu decizi ce să faci cu 3,5% din impozitul pe care statul român ți-l ia din salari sau din veniturile înregistrate. 

DONEAZĂ PRIN REVOLUT

0770 904 701
Salvează numărul în agenda telefonului tău și descarcă aplicația Revolut pentru a face o donație. 

 

Campania DĂRUIEȘTE PENTRU VIAȚĂ

Campanie DĂRUIEȘTE PENTRU VIAȚĂ este o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea femeilor aflate în criză de sarcină care decid să dea naștere copilului, și pentru educarea și sensibilizarea opiniei publice cu privire la unicitatea și valoarea vieții copilului nenăscut, începând din momentul concepției.
 

UN EFORT MIC PENTRU O CAUZĂ MARE

Multe din femeile din România care se confruntă cu o sarcină nedorită, recurg la avort din motive financiare. Femeile care au trecut prin experiența nefastă a unui unui avort se confruntă cu traume psihice, emoționale și spirituale profunde. Vindecarea acestor răni durează și zeci de ani.

 

CUM SE DESFĂȘOARĂ

1. Distribuirea. Echipa noastră pune la dispozițe sticluțe speciale în care se colectează mărunțișul.

2. Umplerea. Sticluțele vor fi luate acasă și umplute cu mărunțis în decurs de o lună. (monede de 5,10,50 de bani, sau bancnote)

3. Colectarea. Echipa noastră va colecta sticluțele la o dată prestabilită.

Campania se pretează cel mai bine la școli, biserici, sau grupuri mai mari. Dacă ești interesat, completează formularul de mai jos.
 

Formular de înscriere în campania DĂRUIEȘTE PENTRU VIAȚĂ
 

Vrei să fii voluntar? Completează formularul.

Ocupația
Câte ore pe săptămână ești dispusă să faci voluntariat?
În ce ai vrea să te implici?

Serviciile noastre sunt acreditate și licențiate de ministerul Muncii și Protecției Sociale din România.