SERVICIILE NOASTRE SUNT

ACREDITATE DE MINISTERUL

MUNCII ȘI PROTECȚIEI

SOCIALE DIN ROMÂNIA

ACREDITAT

 

CONSILIERE

CE ESTE O CRIZĂ DE SARCINĂ?

În mod ideal apariția unui copil este un motiv de bucurie. Totuși sunt situații în care o sarcină neplanificată poate genera o crizădatorită circumstanțelor fizice, emoționale, economice și sociale în care te afli.

 

NU LĂSĂ UN MOMENT DE DISPERARE SĂ SE TRANSFORME ÎNTR-O VIAȚĂ PLINĂ DE REGRETE.

Să rămâi însărcinată într-un moment nepotrivit al vieții tale nu e deloc ușor. Probabil că te simți confuză, speriată, îngrijorată, supărată, furioasă sau dezamăgită.  Toate femeile care trec prin această situație simt la fel. E important să nu fii singură în aceste momente. Nu întotdeauna familia iți este un sprijin. Un ajutor specializat poate fi de mare folos.

 

Avortul pare, la prima vedere, o soluție rapidă. Adevărul este că avortul îți amplifică criza, generând o serie de consecințe fizice, psihice și emoționale de lungă durată și deseori ireversibile.

O FEMEIE ÎNSĂRCINATĂ NU ESTE BOLNAVĂ.

O femeie însărcinată nu are nevoie de avort. O femeie însărcinată are nevoie de respect, dragoste, sprijin și protecție. Orice mamă își iubește copilul mult, mult, foarte mult. Însă, uneori această iubire este umbrită de griji și probleme. Avortul nu rezolvă aceste probleme. Deși pare o soluție rapidă, avortul declanșează noi probleme în relația de cuplu cât și în întreaga familie. Suntem alături de tine să te sprijinim în luarea celei mai bune decizii pentru tine și viața bebelușului tău.

CONTACTEAZĂ-NE

SPRIJINĂ MISIUNEA 
CENTRULUI NOSTRU

Poți face o donație în bani sau produse sau poți dona din timpul tău și să te alături echipei noastre de voluntari inimoși. 

 

Contribuția ta financiară poate salva o viață, poate ajuta o femeie care trece printr-o criză de sarcină, sau o tânără mămică și bebelușul ei nou născut.